Asiakaskokemuksia

Oman työn kehittäminen on tärkeää ja välillä olen muistanut palautetta asiakkailtani pyytääkin. Näitä lukiessa voi olla nöyrästi kiitollinen. Asiakkaani ovat auttaneet minua myös ammatillisessa kasvussa, joten on olo, että hyvä kiertää. Yksi tärkeä tehtäväni työnohjaajan työssäni on paitsi antaa uusia näkökulmia, myös saada ihmiset loistamaan ja näkemään ympärillä oleva hyvä.


Kiitos virkistävästä ja vireyttävästä työnohjauksesta! Lähdin mukaan työnohjaukseen ajatuksella, että saisin kadonneen varmuuden tunteen takaisin työhön. Tunsin olevani hukassa vuoden poissaolon jälkeen työstäni, oma tuttu työ-minä oli poissa.

Työnohjauksen ansiosta sain takaisin kaivatun varmuuden ja ymmärryksen työn tekemiseen syvällisten pohdintojen ja itseni tutkimisen jälkeen. Eli toisin sanoen sain juuri takaisin sen mitä lähdinkin alun perin hakemaankin, varmuus palasi työhöni ja sen myötä työnilo. Työnantajan panostus tähän ei mennyt siis hukkaan.

Kiitos sinulle, kun avasit ohjailevien kysymysten kautta minua pohtimaan asioita uusistakin näkökulmista ja näin pääsin ilmeisesti ongelmien päälle ja yli. Olet helposti lähestyttävä ja hyvä kuuntelija.

Marjo


Osallistuminen oli antoisaa. Keskustelu eteni asiasta toiseen Niinan poimiessa avainsanoja keskustelusta. Siten tuli mietittyä työtä ja sen tekemistä tarkemmin. Ääneen sanottuna ja toisen kanssa asioista keskustellessa, asiat selkiytyvät ja joissain tilanteissa ikään kuin ”loksahtaa kohdilleen”. Tai ainakin jäävät mielen taustalle työstymään. Suosittelen osallistumista, vaikka ei erityisempää tarvetta omasta mielestä juuri nyt olisikaan.  

– Raija –


Edellisestä työnohjauskerrastani oli vierähtänyt jo tovi. Huomasinkin, että minulla oli selvästi tarvetta jäsentää ajatuksiani ja ymmärtää viime aikaisia muutoksia, joita omassa työssäni on tapahtunut. Olen iloinen, että meillä oli runsaasti aikaa pysähtyä miettimään näitä asioita. Minkäänlaista kiireen tuntua ei ollut ja ohjauksen päätteeksi olo oli kevyempi, seesteisempi ja koin oivaltavani jotakin. Oli hienoa puhua sellaisista asioista, mitä voi joskus olla jopa vaikea sanoa ääneen. Tärkeää oli kuitenkin sanoa ne ääneen, koska niillä oli tarve tulla ulos. Ymmärrän taas itseäni ja työtäni hiukan enemmän, ja mikä parasta, osaan suhtautua taas armollisemmin ja ymmärtäväisemmin itseeni. Minulle keskustelu on ollut aina se väylä, jolla luontaisimmin pääsen käsiksi asioihin ja löydän ratkaisuja. Olen iloinen, että olen löytänyt työnohjauksen oman työni tueksi.

Maiju

Jos mielenkiintosi työnohjaukseen heräsi otathan yhteyttä https://tmipolku.fi/ota-yhteytta/

Theme: Overlay by Kaira